Футболка як план Б на кожен день
Я опинилася в цій ситуації після того, як кілька місяців працювала у змішаному форматі, то з дому, то з офісу, і раптом зрозуміла, що звичний гардероб просто не витримує такого ритму. Сорочки дратували, бо хотіли прасування, а худі виглядали надто розслаблено для зустрічей. У якийсь момент я зловила себе на думці, що шукаю щось максимально просте, але не байдуже на вигляд, і так поступово почала складати образи навколо базових футболок. Виявилось, що якщо вони нормальної якості і без зайвих деталей, то легко витягують день, незалежно від планів і настрою.
6 Views

Мені дуже близький такий підхід, бо я давно перестала гнатися за складними образами і почала дивитись на одяг з точки зору реального життя, а не картинки. У мене бувають дні, коли зранку офіс, потім зустріч у місті, а ввечері ще якісь справи, і перевдягатися немає ні часу, ні бажання. Саме тоді виручають однотонні футболки, які можна поєднати і з піджаком, і зі спортивними штанами, і з більш акуратною спідницею. Я для себе зрозуміла, що якісна футболка не виглядає дешево, навіть якщо образ дуже простий, головне щоб тканина була приємна і тримала форму. Колись я купувала багато різних варіантів, але половина з них швидко втрачала вигляд, і це тільки дратувало. Зараз я обираю більш усвідомлено і дивлюсь, як річ поводиться після прання, чи не перекручується і чи комфортно в ній рухатись цілий день. У повсякденному житті я часто користуюсь добірками з https://luforu.com/katalog/verh/futbolky/, бо це якраз ті моделі, які легко вписуються у мій ритм і не вимагають додаткових зусиль. Моя порада проста і, можливо, банальна, але працює: краще мати кілька базових футболок, які реально носиш, ніж повну шафу речей, до яких не тягнеться рука. Так набагато легше зібратись зранку і не думати, чи виглядаєш доречно.