Каталог брюк в одному розділі
Давно хотіла оновити гардероб і зараз шукаю брюки, але не дуже зручно переглядати всі категорії одягу поспіль. Хочу знайти сторінку, де зібрані саме брюки, щоб можна було порівняти моделі між собою. Для мене важливо бачити різну довжину та фасон на одній сторінці. Фото кожної позиції допомагають краще зрозуміти, як виглядає виріб. Не хочу переходити між кількома розділами, якщо шукаю конкретно цей тип одягу. Потрібно спокійно переглянути весь перелік і оцінити варіанти. Якщо хтось знає зручний каталог із такими моделями, підкажіть, будь ласка.
10 Views

Я переглядала асортимент за посиланням https://25union.com.ua/katalog/bryuky/, де всі брюки винесені в окрему категорію. Було зручно, що не потрібно відкривати інші розділи каталогу. У межах сторінки представлені моделі різного фасону та довжини, тому можна порівняти кілька позицій поспіль. Кожна модель має фото, що дозволяє оцінити загальний вигляд ще до переходу в детальну картку товару. Я змогла переглянути весь перелік без поспіху й визначитися з варіантом. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. У підсумку пошук став більш впорядкованим і зрозумілим.